Husmanskost, Sallad, Såser & tillbehör, Vardagsmat

Coleslaw med äpple

Tillagningstid: 10 min | Lite mer än 1/2 l

Ingredienser:

  • 200 g vit eller rödkål, gärna eko 
  • 1 eko äpple, jag tog rött 
  • 1 dl iMat fraiche 
  • 2 msk vegansk majonnäs 
  • 1 tsk dijon senap 
  • 1 tsk socker 
  • 1/2 tsk salt 
  • 1 krm svartpeppar 

Gör så här:

  1. Finstrimla kålen och riv äpplet på den grova sidan av ett rivjärn.
  2. Blanda ihop resterande ingredienser i en skål och rör ner kål och äpple.
  3. Förvara i en försluten burk, låt gärna stå någon dag innan servering.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *