Dessa blev helt galet goda! Att blanda creme cheese och ost var dunder, det blev så krämigt och fyllningen med färs, majs, bönor creme fraiche, ja tack!
Tillagningstid: 30 min | 4 portioner
Ingredienser:
- 1 gul lök
- 4 st vitlöksklyftor
- 400 g vegofärs
- 1 paket svarta bönor
- 1 burk majs
- 1 paket paprika chili cooking fraiche
- 1/2 msk sambal olek
- 2 tsk oregano
- 100 g creme cheese
- 100 g riven ost
- 2 dl salsa
- 8 stycken tortillabröd
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Finhacka lök och vitlök.
- Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tills genomskinlig, tillsätt vitlök och stek någon minut till.
- Tillsätt färsen och stek tills den tinat något, häll sedan ner resterande ingredienser förutom creme cheese, ost och salsa. Låt steka några minuter.
- I en skål blanda ihop ost och creme cheese till en jämn smet.
- Fördela ut fyllningen i tortillabröden och rulla sedan ihop dem. Lägg dem i en ugnssäker form och bre på ostkrämen. Låt sto i ugnen 20-25 min.
- Häll ut lite salsa på toppen eller välj att servera den till.