Övrigt

Lite om mig!

Vi blev 3k på instagram idag och jag tyckte det var dags för mig att introducera mig.

Sofia heter jag och är 17 år gammal. Just nu går jag andra året av gymnasiet, restaurang och livsmedel, lärlingsprogrammet med inrikting kök. Jag valde den linjen då jag var skolless sen innan och kände att ett program där man får jobba passar mig. Eftersom jag varit matintresserad i många år så passa restaurang perfekt. Jag trivs extremt bra med den linjen och känner att jag gjorde rätt val.

Det var även så mitt matintresse ökade och jag började laga mycket mer mat hemma, sen blev jag då vegan för 1 år sedan och då ökade mitt matintresse ännu mer. Jag känner att jag vill visa för folk att man kan äta veganskt utan att sakna något annat, också att veganskt är sjukt mycket godare än hur det beskrivs i samhället!

Det var i somras jag kom på idén att en blogg hade varit kul, jag var på en tripp med familjen och vi började skissa loggor, planera namn och leta hur man egentligen driver en blogg. Efter ungefär två veckor var bloggen igång och det har varit mitt absolut bästa val i livet. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna jobba med just det här i framtiden, det är något jag brinner för och kommer jobba hårt för att uppnå.

Mina framtidsplaner är nog att hitta ett jobb, gärna på ett café eller liknande för att sedan kunna flytta, just nu ligger intresset på Göteborg.

Utöver bloggen pluggar jag som sagt men jag har även en hund, Maleo, som är en stor del av min vardag. Jag har i hela mitt liv velat ha en hund och när jag var kanske 7 år, lovade min pappa att när jag blir 15 ska jag få en hund. Åren gick och min katt som jag hade då, dog när jag var 15, vilket gjorde att jag mådde väldigt dåligt. Då kände mina föräldrar att jag skulle få köpa en hund. Sökning efter hund började och ett år senare hade jag köpt Maleo. Också en av det bästa sakerna som hänt mig. Maleo har verkligen fått mig att se hur fint livet är med nya ögon och nu har jag inte längre bara mig själv att ta hand om vilket har varit nyttigt för mig.

En sista sak om mig är att jag gillar att dansa, jag har gått i en hel del olika danser med den jag alltid hållit fast vid är den jag började i först. Oj vad jag älskar att dansa med dem, man går alltid hem glad efter en klass. Jag dansar inte så ofta då jag knappt har någon tid över men jag måste dansa minst någon gång i veckan. Om jag inte har klass så dansar jag hemma, det är ett sätt för mig att uttrycka mig och få ut känslor!

Det här var ungefär allt jag tänkte ta upp idag om mig! Cred till dig om du orkade läsa allt😅

Nu ska vi inte prata om mig längre utan min älskade syrra och assistent, Sandra Klasson. Utan Sandra hade jag aldrig kunnat starta den här bloggen. Hon har hjälpt mig så sjukt mycket och alltid varit med mig för att peppa och supporta. Hennes stöd har verkligen varit livsviktigt för mig! Hon är den som översätter hela bloggen samt instan. Det är hennes förtjänst att jag överhuvudtaget har bloggen på engelska! Hon är en stor del av det här och jag hoppas att hon alltid vill vara det, jag uppskattar verkligen allt hon gör och att jag kan nå ut till fler tack vare henne. Vi är två i det här och jag hade inte velat göra det utan henne!❤️

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *