Smörgåstårta kan ju vara något av det godaste.. Och den här är så extremt god. Min syrra sa att det är den godaste smörgåstårtan hon ätit och då har hon ätit farmors (!!) Ni måste testa!

Tillagningstid: 1h | 12 portioner
Ingredienser:
Lager 1:
- 1/2 paket rökt tofu (finhackat i slå rektanglar)
- 1 dl iMat fraiche
- 1 dl växtbaserad majonnäs
- 1/2 dl smörgåsgurka (finhackad)
- Några skivor av din favoritost (Jag använder cheddar mature)
Lager 2:
- 2 dl iMat fraiche
- 2 msk majonnäs
- 1 liten rödlök (finhackad)
- 4 msk röd tångcaviar
- 0,5 msk citronsaft
- Salt
Garnering:
- 6st halvor färsk hönökaka
- 1,5 dl iMat fraiche
- 1,5 dl majonnäs
- 1 burk svart tångcaviar
- Det som blev över av den röda tångcaviaren
- Ca 100g vindruvor
- Ca 150g pärltomter
- 1/2 gurka
- 2 citroner
- 1 paket roast beaf från Peas of heaven
Gör så här:
- Blanda ihop alla ingredienser till första lagret.
- Blanda ihop alla ingredienser till lager 2 och smaka av med salt.
- Gör em cirkel av två bröd, bre på det första lagret. Lägg på några skivor ost.
- Täck med plastfolie gå halvor till och bre på lager 2.
- Blanda ihop majonnäs och iMat fraiche. Bre på över hela tårtan.
- Sedan är det bara fritt fram och dekorera. Servera gärna dagen efter!