Tillagningstid: 25 min | 2-3 portioner
Ingredienser:
- 3 portioner ris
- 1 paket middagskorv från peas of heaven ( 350 g)
- 1 gul lök
- 3 msk tomatpuré
- 2 msk ketchup
- 1 msk japansk soja
- 1 tsk dijonsenap
- 3 dl växtbaserad grädde
- Olja eller växtbaserat smör till stekning
Gör så här:
- Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skala och finhacka löken. Skiva upp korven i rektanglar.
- Hetta upp olja i en stekpanna. Stek sedan löken och korven på medelhög-hög värme tills löken mjuknat och korven fått yta, cirka 5 min.
- Tillsätt tomatpuré och stek någon minut.
- Häll ner resterande ingredienser och låt puttra 5 min.
- Smaka av med salt och eventuellt peppar.
- Servera stroganoffen med ris.