Smörgåstårta kan ju vara något av det godaste.. Och den här är så extremt god. Ni måste testa!
Tillagningstid: 1h | 12 portioner
Ingredienser:
Lager 1:
- 1/2 paket rökt tofu (finhackat i slå rektanglar)
- 1 dl iMat fraiche
- 1 dl växtbaserad majonnäs
- 1/2 dl smörgåsgurka (finhackad)
- Några skivor av din favoritost (Jag använder cheddar mature)
Lager 2:
- 2 dl iMat fraiche
- 2 msk majonnäs
- 1 liten rödlök (finhackad)
- 4 msk röd tångcaviar
- 0,5 msk citronsaft
- Salt
Garnering:
- 6st halvor färsk hönökaka
- 1,5 dl iMat fraiche
- 1,5 dl majonnäs
- 1 burk svart tångcaviar
- Det som blev över av den röda tångcaviaren
- Ca 100g vindruvor
- Ca 150g pärltomter
- 1/2 gurka
- 2 citroner
- 1 paket roast beaf från Peas of heaven
Gör så här:
- Blanda ihop alla ingredienser till första lagret.
- Blanda ihop alla ingredienser till lager 2 och smaka av med salt.
- Gör en cirkel av två bröd, bre på det första lagret. Lägg på några skivor ost.
- Lägg på två brödhalvor till och bre på lager 2.
- Lägg på det sista lagets av brödhalvor.
- Blanda ihop majonnäs och iMat fraiche. Bre på över hela tårtan.
- Sedan är det bara fritt fram och dekorera. Servera gärna dagen efter!