Tillagningstid: 25 min | 4 portioner
Ingredienser:
- 800 g potatis
- Ca 350 g vegokorv, jag använde peas of heavens middagskorv
- 230 g rökt tofu
- 2 gula lökar
- 2 msk vego smör
- 1 krm paprikapulver
- Picklade rödbetor till servering
Gör så här:
- Tärna potatis i små kuber.
- Hetta upp smör i en stekpanna och stek potatisen på medelhög värme i ca 15 minuter tills potatisen är al dente.
- Tärna under tiden vegokorv och rökt tofu i lika stora kuber.
- Finhacka lök.
- Lägg potatisen åt sidan och hett upp mer smör i stekpanna. Stek tofun tills den fått rikligt med yta på alla sidor. Lägg tofun åt sidan.
- Stek till sist middagskorven tills den fått fin yta. Häll ner löken och stek tills genomskinlig.
- Blanda ihop alla ingredienser och låt steka tillsammans i någon minut. Smaka av med salt och peppar.
- Servera din pytt med picklade rödbetor.